Samarbeidspartnere

Norges Basketballforbund har mange gode samarbeidspartnere:

 

Diadora

Diadora er totalleverandør av tekstil, sko og ustyr til Norges Basketballforbund. Besøk de på diadora.no.

 

Tripletex-logo-standard-300x105mm (2).png

Tripletex

Sponsor for basketlandslagene senior kvinner og menn for sesongen 2022/23. Tripletex leverer regnskapsprogram og smarte løsninger for små og mellomstore bedrifter rundt om i hele Norge.

Molten

Molten er den offisielle basketballen til Norges Basketballforbund.

MyGame Logo Vertical White on blue - small.jpg

Mygame

Mygame er breddeplattformen for norsk idrett. Ved hjelp av spesialutviklede sportskameraer skal MyGame produsere og strømme breddekamper fra hele Norge. Foreldre, familie, venner og fans kan følge sine favorittspillere og lag gjennom en egen app og et MyGame-abonnement.

image6ep6.png

Bambusa

Bambusa er et norsk selskap som produserer bærekraftige sokker i bambusamateriale. Fra 2022 er Bambusa sponsor for våre to seniorlandslag. Klubber tilknyttet NBBF vil få mulighet til å ta del i Bambusa sitt lukrative og velkjente dugnadsprogram som vil gi økte inntekter for din klubb. Du finner mer informasjon under medlemsfordeler

imagedvg3w.png

TV2

TV2 eier senderettighetene til BLNO frem tom. sesongen 2026/2027 og sender alle kamper direkte på TV2 Play fra sesongen 2021/2022

imagej9bu.png

Showfabrikken Media AS

 Showfabrikken Media leverer det meste innen 2D og 3D animasjon,vfx, film, tekst, musikk og lyddesign. De har lang erfaring med visuell kommunikasjon og innholdsproduksjon og skal nå hjelpe forbundet å formidle aktivietet på en mer attraktiv og effektiv måte. Besøk de på: showfabrikken.no/

MainmoveSport

MainmoveSport er leverandør av rullestoler og bidrar med midler til MainmoveFondet som stimulerer til rullestolbasketaktivitet på klubbnivå. Besøk de på mainmovesport.no.

BuyTec

BuyTec er den offisielle billettsystemleverandøren til Norges Basketballforbund. Besøk de på buytec.no.

Thon Hotels

Thon Hotels er NBBFs hotellsponsor. Avtalen er via Særforbundsalliansen (SFA). Besøk de på thonhotels.no.

The Sign On Company

The Sign On Company er den offisielle leverandøren av trykketjenester og representasjonstøy til Norges Basketballforbund. Besøk de på signon.no.

Gresshoppa Sport

Gresshoppa Sport er vår samarbeidspartner på distribusjon og salg av basketballer. De har gode medlemsfordeler på basketballer. Besøk de på gresshoppa.no.

HNR_LOGO_COLOR_1 (1).jpg

Hold Norge Rent

Hold Norge Rent (HNR) er en ideell medlemsorganisasjon som arbeider mot forsøpling. NBBF og HNR er stolte av å være samarbeidspartnere og vil bruke dette til å skape engasjement rundt samfunnsproblemet. 

Har du spørsmål knyttet til avtalene eller har en henvendelse i forbindelse med marked og sponsorater? Ta kontakt med sponsorkonsulent Julie Sandtorv på 958 67 211 / julielow.sandtorv@basket.no eller markeds- og arrangementansvarlig Marius Holmgren, på 900 45 455 / marius.holmgren@basket.no