Samarbeidspartnere

Norges Basketballforbund har mange gode samarbeidspartnere:

 

Firi-Logo_Blue.png

Firi

Firi er en norsk handelsplatform fokusert på fremtidens sparing og investering gjennom kjøp og salg av kryptovaluta. Firi er ligasponsor for eliteseriene for kvinner og menn for sesongen 21/22.

Diadora

Diadora er totalleverandør av tekstil, sko og ustyr til Norges Basketballforbund. Besøk de på diadora.no.

 

Tripletex-logo-standard-300x105mm (2).png

Tripletex

Sponsor for basketlandslagene senior kvinner og menn for sesongen 2021/22 Tripletex leverer regnskapsprogram og smarte løsninger for små og mellomstore bedrifter rundt om i hele Norge.

Molten

Molten er den offisielle basketballen til Norges Basketballforbund.

imagem1vok.png

Mygame

Mygame er breddeplattformen for norsk idrett. Ved hjelp av automatiserte kameraer og intelligent teknologi skal MyGame produsere og strømme breddekamper fra hele Norge. Foreldre, familie, venner og fans kan følge sine favorittspillere og lag gjennom en egen app og et MyGame-abonnement.

imagedvg3w.png

TV2

Amedia eier senderettighetene til BLNO frem tom. sesongen 2026/2027 og sender alle kamper direkte på TV2 Play fra sesongen 2021/2022

MainmoveSport

MainmoveSport er leverandør av rullestoler og bidrar med midler til MainmoveFondet som stimulerer til rullestolbasketaktivitet på klubbnivå. Besøk de på mainmovesport.no.

Thon Hotels

Thon Hotels er NBBFs hotellsponsor. Avtalen er via Særforbundsalliansen (SFA). Besøk de på thonhotels.no.

Gresshoppa Sport

Gresshoppa Sport er vår samarbeidspartner på distribusjon og salg av basketballer. De har gode medlemsfordeler på basketballer. Besøk de på gresshoppa.no.

BuyTec

BuyTec er den offisielle billettsystemleverandøren til Norges Basketballforbund. Besøk de på buytec.no.

The Sign On Company

The Sign On Company er den offisielle leverandøren av trykketjenester og representasjonstøy til Norges Basketballforbund. Besøk de på signon.no.

Har du spørsmål knyttet til avtalene eller har en henvendelse i forbindelse med marked og sponsorater? Ta kontakt med Sjur Berg på 93 06 28 53 eller Sjur.berg@basket.no