Norges Basketballforbund / Nyheter / 2020 / Styrker administrasjonen mot EM-kval 2021
Kjetil1.jpg

Styrker administrasjonen mot EM-kval 2021

Kjetil Kleveland skal som sport- og kommunikasjonskonsulent styrke og utvikle NBBF i 2021 med EM kvalifiseringskamper i november som det viktigste målet.

Det er vedtatt at Norges Basketballforbund satser mot EM kvalifisering for senior, en spennende og ressurskrevende satsning som stiller enda større krav til systematisk og profesjonelt medie og kommunikasjonsarbeid. 

Kjetil kommer fra jobben som kommunikasjonsrådgiver i Brakar. Han har utdanning innenfor kommunikasjon fra Högskolan i Jönköping og har jobbet med medie og kommunikasjon i snart tyve år. Kjetil er ildsjel i Drammen Rivers og kjenner norsk og internasjonal basketball godt.

Kjetil2.jpg

Kjetil uttaler følgende til basket.no:

Det første jeg tenker er at dette er vanvittig spennende, endelig satser vi mot EM kvalifisering. Denne satsningen mener jeg vil gjøre godt for sporten vår. Det føles fantastisk å kunne være endel av denne satsingen og få jobbe med basketball på dagtid, jeg vet hvor jeg har hjertet mitt, dette har jeg ønsket meg lenge. Drivkraften min er den samme som frivillig, jeg ønsker å bruke min kompetanse og ressurser og gi tilbake til basketfamilien. Gleder meg voldsomt til å jobbe sammen med mange mennesker jeg setter pris på og ser opp til faglig.

Hva vil du tilføye NBBF?
Jeg ser på meg selv som en formidler, en som er god til å skape synlighet via historier som setter seg hos folk. Kombinasjonen av min kommunikasjonsfaglige bakgrunn og basketerfaring vil kunne være nyttig for forbundet. Internt så vil NBBF få en jordnær og positiv kollega.

Hva ser du som noen av de største utfordringene i denne stillingen?
Mye av det som følger med en EM satsning er nytt for hele organisasjonen. Det kommer til å kreves et betydelig kollektivt løft, vi må rigge oss på relativt kort tid, noe som kommer til å bli hektisk.

 

Kjetil starter i jobben 1.februar og har signert på en ettårig prosjektstilling.

 

Spørsmål kan rettes til: