Norges Basketballforbund / Nyheter / Nyheter 2020 / Skadefri tilbyr besøk av skadefri-ambassadører
logo_skadefri_full_blue.png

Skadefri tilbyr besøk av skadefri-ambassadører

Landslags-fysioterapeut Lene Eide er skadefri-ambassadør, og kan gi basketspillere gode tips til hvordan man forebygger skader.

Lene Eide, har sammen med Frederic Solberg og sportssjefen prioritert skadeforebyggende og fysisk trening i utviklingstrappen. Begge har holdt foredrag på DST og webinarer i NBBF regi. Skadefriprogrammet er en viktig del av dette arbeidet, og står sentralt i utviklingstrappen for ungdomsspillere.


I januar utdannet Skadefri 65 behandlerambassadører. Klubber tilknyttet NBBF kan booke inn en ambassadør til en skadefri-klubbkveld, hvor skadefri-ambassadørene holder gratis foredrag for foreldre, trenere og spillere. Ta kontakt med en ambassadør her.


Skadefri lanserer, i samarbeid med NIF, en ny e-læring som heter «idrett uten skader». Det er en gratis kurs for trenere, utøvere og foreldre. E-læringen finner dere på NIF sine sider.


Sjekk ut skadefri i sosiale medier for inspirasjon, oppdatert kunnskap, tips og triks. Stine Austgulen har allerede bidratt med ukens øvelse, og flere landslagsspillere står for tur. Søk opp skadefri på Instagram og Facebook.