Norges Basketballforbund / Nyheter / Nyheter 2020 / Regionale landslagssamlinger 4.-6. september
NBBF Karyn Sanford U16 Norge-Danmark.JPG

Regionale landslagssamlinger 4.-6. september

På grunn av den uklare smittesituasjonen vi befinner oss i, har beredskapsgruppen vedtatt å endre organiseringen av denne samlingen.

Statsministeren meldte i sin pressekonferanse at man skal unngå unødvendige reiser. Landslagssamlinger er nødvendige, men i denne sammenhengen er det andre prioriteringer. NBBF ønsker å redusere antall tilreisende, og vil derfor ikke invitere tilreisende spillere fra andre regioner.

Spillere i region midt, nord og sør vil få besøk av landslagstrenere ved en annen anledning. NBBF vil sende en landslagstrener til regionene i løpet av høsten for å lede økter med de aktuelle spillerne, og andre aktuelle spillere, i aldersgruppen. Spillerne vil da få muligheten til å gjennomgå de samme spillsituasjonene som blir gjennomgått på samlingen, men vil dessverre gå glipp av den viktige sosiale delen av landslagssamlinger. Dette er en løsning som ikke er ønskelig, men som man ser er riktig i denne uforutsette og vanskelige tiden.

Spillere som er invitert til regionale landslagssamlinger i september er nå publisert på basket.no/landslag. Praktisk informasjon vedrørende samlingene linkes under rullegardinen som heter samlinger under de respektive landslagene.