Norges Basketballforbund / Nyheter / Nyheter 2020 / Presidenten og visepresidentene gjenvalgt
President i NBBF, Jan Hendrik Parmann
President i NBBF, Jan Hendrik Parmann

Presidenten og visepresidentene gjenvalgt

President i NBBF, Jan Hendrik Parmann, ble gjenvalgt for to nye år på basketballtinget, sammen med visepresidentene Tor Christian Bakken og Anya Sødal.
-Jeg takker ydmykt for tilliten som norsk basket har gitt oss, og jeg er imponert over hvilket solid arbeid som valgkomiteen har lagt ned her i forhold til det øvrige styret, sier gjenvalgt president, Jan Hendrik Parmann, i en kommentar. Samtidig ønsker presidenten å takke det avtroppende styret og komitéene for det gode samarbeidet som har vært i perioden som gikk.

Norsk basket har, som resten av samfunnet, store utfordringer med håndteringen av covid-19-situasjonen, men samtidig er norsk basket også en idrett i vekst med viktige og spennende utfordringer som skal gripes tak i etter tinget, der implementeringen av BasketPlan24 og ikke minst den store rosinen i pølsen, nemlig etableringen av landslagene på den internasjonale arenaen, vil stå sentralt. -Det er tunge og spennende ansvar tinget har gitt oss, noe som vil kreve det ytterste av både styret og administrasjonen i perioden fremover, tilføyer Parmann, før han avslutter med at han gleder seg til å gyve løs på en ny periode, sammen med et nytt, spennende og kompetent lag.


Det nye forbundsstyret består av:

Jan Hendrik Parmann (President)
Tor Christian Bakken (1. visepresident)
Anya Sødal (2. visepresident)
Marcela Bustos (Ny)
Terje Roel (Ny)
Kristine Skorpen (Ny)
Eirik Petri Vaaja (Gjenvalgt)
Stian Emil Berg (Ny / vara)