Norges Basketballforbund / Nyheter / 2020 / Korona-konsekvenser for kvartfinalen
Foto: Erik Berglund
Foto: Erik Berglund

Korona-konsekvenser for kvartfinalen

Onsdagens BLNO kvartfinale mellom Kongsberg Miners og Asker Aliens gjennomføres som oppsatt. Godkjent risikovurdering med smittereduserende tiltak må godkjennes av kommunen for at arrangementet skal kunne gjennomføres med tilskuere. Ved en eventuell godkjenning tillates inntil 500 personer tilstede i hallen.

Kampen avvikles med tilskuere bare om risikovurderingen godkjennes av kommunen. Om ikke risikovurderingen godkjennes av kommunen avvikles kampen for tomme tribuner.

Kommunen må godkjenne risikovurderingen knytte til arrangementet. Denne godkjenningen er avgjørende for om arrangementet kan gjennomføres med tilskuere i hall. Informasjon om kampen går med eller uten tilskuere gis innen kl.14.00, fem timer før kampstart på basket.no.

Ved en eventuell godkjenning må alle forholde seg til de tiltak som blir iverksatt før, under og etter kamp. Dialog om billetter til kamp gjøres med Kongsberg Miners.

 

Kampen streames på direktesport.no

Det vil komme informasjon om de kommende kampene i sluttspillet og andre aktuelle arrangement så snart som mulig. Tiltakene knyttet til onsdagens kvartfinale vil evalueres og vil sammen med anbefalinger gitt av Folkehelseinstituttet være førende for veien videre. Informasjon blir fortløpende publisert på basket.no, vi anbefaler også at alle holder seg oppdaterte på Folkehelseinstituttet og Norges Idrettsforbunds hjemmesider.

Lenke til Folkehelseinstituttet: https://www.fhi.no/

Lenke til informasjon fra Norges Idrettsforbund: https://www.idrettsforbundet.no/nyheter/2020/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/