Norges Basketballforbund / Nyheter / Nyheter 2020 / Den siste sluttspillplassen
NBBF BLNO Ingrid Sørtveit Ullern-Asker.jpg
Hvem tar den siste ledig plassen i årets sluttspill for BLNO-kvinner? Bildet er tatt fra kampen mellom Ullern og Asker tidligere denne sesongen.

Den siste sluttspillplassen

I NM-sluttspillet for senior Kvinner er det en ledig plass. Denne plassen vil tildeles til et 1K-lag. Meld interesse før 7. februar.

Til aktuelle 1K-lag!
I NM-sluttspillet for senior Kvinner er det en ledig plass. Denne plassen vil tildeles til et 1K-lag. NM-sluttspillet gjennomføres i 2020 i Frøya Arena, Bergen helgen 27.-29. mars.
Det spilles kvartfinaler fredag, plasseringskamper og semifinaler lørdag og plasseringskamper og bronsefinale, finale søndag. Dette medfører at alle deltakende lag får spille 3 kamper.

Utvelgelse av lag:
Hvis det er mer enn ett lag fra samme region er det best plasserte lag i regional 1K som tilbys plass.
Er det mer enn ett lag totalt fra alle regionene som ønsker å delta i NM-sluttspillet spilles det kvalifisering helgen 20-22. mars i Apalløkka, Oslo.

 

Kostnader: 
Det gjennomføres ellers normal reisefordeling for 
NM-sluttspillet og eventuelt i kvalifiseringen (kun hovedreise ikke hotell og lokalreiser legges inn i fordelingen). 

 

Bekreftelse på ønske om deltakelse:

Vennligst bekreft innen 7. februar kl. 1200 om dere ønsker å delta i NM-sluttspillet for kvinner 27.-29. mars 2020 hvis dere blir kvalifisert for å delta.  

Bekreftelse etter denne frist vil ikke godkjennes og man kan dermed ikke delta i verken NM-sluttspill eller i en eventuell kvalifisering .