Norges Basketballforbund / Nyheter / 2020 / 3X3 arrangørkurs
3mot3 2018.jpg

3X3 arrangørkurs

Påmelding til 3X3 arrangørkurs 05.november kl.18-21.
3X3 arrangørkurs blir gjennomført via Teams med kursholder Tommy Gundersen. Påmelding skjer her. Link til møtet blir sendt ut en dag før kurset. Pris er 300,- per deltaker, og blir fakturert i etterkant.

Det er Del 1- teori som blir gjennomført 05. november. Del 1 tar deg igjennom alt du trenger for å bli klar til å arrangere en 3X3 turnering- programvaren EventMaker samt gode tips og triks for at ditt arrangement skal bli best mulig for spillere og publikum.

Del 2- praksis gjennomføres på et senere tidspunkt. Del 2 er å gjennomføre en 3X3 turnering med bruk av EventMaker. Tid og sted for gjennomføring av Del 2 bestemmes av arrangør, og avtales med Kristin Kvalvik på kristin@basket.no ved fullført teori. En kvalifisert kursholder vil være til stede på arrangementet i Del 2.

3X3 arrangørkurs er gull verdt, og et kurs du må ha med deg hvis du vil arrangere et offisielt 3X3 arrangement i klubben din, eller på vegne av Norges Basketballforbund.3X3 turneringer er en perfekt arena for deg og klubben din til å rekruttere nye spillere, og for å vise frem alt nærmiljøet ditt har å by på- basketball, kultur og underholdning.