Norges Basketballforbund / Nyheter / 2024 / Sunrise Medical – Et sponsorsamarbeid fullt av gode verdier
Sunrise Medical.jpg

Sunrise Medical – Et sponsorsamarbeid fullt av gode verdier

Fra 1.januar 2024 kan vi i Norges Basketballforbund med stolthet melde at vi har inngått en samarbeidsavtale med Sunrise Medical.

Sunrise Medical er ledende innen utvikling, design, produksjon og distribusjon av manuelle rullestoler, elektriske rullestoler, scootere, rullatorer og flere sittesystemer. Les mer om deres produkter på www.sunrisemedical.no.

 

Vi gleder oss til et spennende samarbeid og til å få god fart på utviklingen av rullestolbasket i Norge.

 

Vil gjøre rekruttering lettere for klubbene

Terje Jentoft Roel, styremedlem i Norges Basketballforbund, tidligere landslagssjef for det norske landslaget i friidrett for funksjonshemmede og mangeårig paraidrettsutøver, sier dette om den nye avtalen:

 

«For klubbene er denne avtalen viktig, fordi de får tilgang til kvalitetsstoler enn de ellers ville ha fått. Sunrise Medical er landsdekkende, noe som gjør at klubber over hele landet får hjelpen (support) de trenger til bestilling og vedlikehold av stolene. Klubbene har begrensede budsjetter. Selv om rammen for individuell støtte til aktivitetshjelpemidler fra NAV blir økt noe, vil likevel denne potten sannsynligvis være tom tidlig på året. Dette gjør at klubbene må ha egne stoler til utlån for å være i stand til å rekruttere nye spillere.

NBBF vil gjennom avtalen bli tilført midler til aktiviteter som vil gjøre rekruttering lettere for klubbene, og etablerte spillere mer motiverte til å fortsette.»