Norges Basketballforbund / Nyheter / 2024 / NBBF har ansatt ny sportssjef
Arkivfoto NBBF
Arkivfoto NBBF

NBBF har ansatt ny sportssjef

Han er utviklingsfokusert, kompetansedrevet, med bred erfaring som leder i yrkeslivet og klar til å løfte den sportslige satsingen i NBBF. Kevin Juhl-Thomsen er forbundets nye sportssjef.

Prosessen er landet, med flere gode kandidater var det til slutt Kevin som ble tilbudt den viktige lederstillingen som sportssjef i NBBF. Kevin kommer fra jobben som sports- og utdanningskonsulent med ansvar for trener- og dommerutvikling i NBBF, en jobb han har innehatt siden mars 2020. Kevin er FECC utdannet og med bred erfaringen innen treneryrket som både landslagtrener for ungdomslandslag og BLNO, i tillegg har han meget god kjenneskap til den norske idrettsmodellen og kjenner mekanismene i norsk basket. Han er en naturlig leder, både på og utenfor parketten, har en tydelig stemme med gode organisatoriske egenskaper og en systematisk tilnærming til det administrative arbeidet.

 

Å få inn en ressurs som Kevin i denne stillingen er en sann glede, uttaler Espen A. Johansen, generalsekretær i NBBF. Det var flere meget gode kandidater, men Kevin var den som totalt sett var den beste, og som vi mener har de beste forutsetningene til å utvikle hele den sportslige satsingen i forbundet uttaler han videre.

 

Kevin tiltrer som sportssjef når nåværende sportsjef, Brent Hackman slutter 1.mai, og han gleder seg. 

Til basket.no uttaler Kevin følgende: Norsk basket har vært i en god og positiv utvikling over flere år. Jeg har stor respekt for det arbeidet som allerede er gjort og derfor stolt over at Norges Basketballforbund ønsker at det er meg som skal ta denne utviklingen til enda et nytt nivå. Jeg brenner for utvikling og kompetanse og gleder meg til å ta i et tak sammen med mine allerede gode kolleger. Gleder meg. Dette blir gøy!

 

Vi ser frem til videre utvikling med Kevin som sportssjef i Norges hurtigst voksende lagidrett!