Norges Basketballforbund / Nyheter / 2024 / Dommerkurs i Bodø skaper ny giv for Innstranda Basket
Dommerkurs.jpg

Dommerkurs i Bodø skaper ny giv for Innstranda Basket

Innstranda Basket arrangerte i helgen dommerkurs for 20 nye dommere, som gir Bodø en helt ny boost!

Innstranda Basket i Bodø har nylig vært vertskap for et betydningsfull dommerkurs som markerer et viktig skritt for basket i regionen. For første gang på lang tid har Bodø fått muligheten til å arrangere et dommerkurs, og det var tydelig at interessen og engasjementet for kurset var stort.

Med en imponerende oppslutning på 20 deltakere, var kurset et bevis på at basketballinteressen i Bodø er sterkt forankret. Deltakerne, bestående av både erfarne dommere og de som ønsket å ta sine første steg inn i dommeryrket, delte en felles entusiasme for sporten og et ønske om å bidra til det lokale basketballmiljøet. Forbundsdommer Nasser Dagnew tok turen opp fra hovedstaden for å veilede og motivere deltakerne i Bodø, og hans tilstedeværelse var en viktig faktor for kursets suksess.

For Innstranda Basket representerer dette kurset ikke bare en mulighet til å utdanne dyktige dommere, men det bidrar også til å styrke fellesskapet og entusiasmen rundt basketball i Bodø. Dommere er avgjørende for å opprettholde rettferdige og profesjonelle kamper, og dette kurset legger grunnlaget for å heve standarden for basketballarrangementer i regionen.

Innstranda Basket ser nå frem til å implementere de nyervervede ferdighetene og kunnskapene i fremtidige kamper og arrangementer. Med et solid fundament av dedikerte og kompetente dommere kan basketballmiljøet i Bodø se frem til en positiv utvikling og økt kvalitet i arrangementene.Innstranda 4.jpg
Innstranda.jpg