Norges Basketballforbund / Nyheter / 2024 / BLNO inviterer til festaften med nytt konsept
3X3 Challenge.png

BLNO inviterer til festaften med nytt konsept

Lørdag 24. februar arrangeres BLNO 3X3 Challenge i Nadderudhallen. BLNO-lagene har blitt utfordret til en 3X3-turnering, 3-poengs- og dunkekonkurranse i kjent all-star-stil.

På en slik arena ønsker Norges Basketballforbund, sammen med arrangør Oslo 3X3, å vise frem ligaens største profiler - på kvinne- og herresiden - på ett og samme sted i et enkelt og gøyalt format. Her vil høydepunktene komme på løpende bånd.

I tillegg til turneringen og konkurransene, vil det bli et åpent messeområde for publikum med gaming, aktiviteter, basketshop, mat og drikke.

 

3X3 på vei opp

De siste årene har 3X3 tatt store steg, og i 2021 inntok sporten den internasjonale scenen da det for første gang stod på programmet i OL. Nå er fremveksten av store, internasjonale 3X3-turneringer for alvor på gang i Europa. Nå ønsker NBBF og Oslo 3X3 å løfte frem ligaen og 3X3-grenen inn i et felles konsept som skal være med å løfte BLNO-produktet.

Hvis du ikke er kjent med reglene eller konseptet, bør du se denne videoen.

 

Billettsalget allerede i gang

Det er ventet mye publikum på eventet, og muligheten til å se ligaens beste herre- og kvinnespillere i aksjon vil være populært. Billettsalget har allerede begynt og du har mulighet til å sikre deg din billlett i dag på https://www.ticketmaster.no/event/732853

 

Det selges både individuelle og gruppebilletter, samt mulighet for å sitte courtside for å komme så nært aktiviteten som mulig.

 

Informasjon om eventet finnes alltid på www.oslo3x3.no/challenge

…og Facebook-arrangementet finner du her: https://www.facebook.com/events/1183725966122319

 

For spørsmål, ta kontakt med Axel Jewett, arrangementsansvarlig for BLNO 3X3 Challenge: axel@oslo3x3.no