Norges Basketballforbund / Nyheter / 2023 / Påminnelse om digitale adgangskort
minbasket-reklame-01.png

Påminnelse om digitale adgangskort

Digitale adgangskort for sesongen finnes i MinBasket. Der vil informasjon finnes om hvor mange personer du har adgang for, dersom du har gyldig adgangsgivende lisens.

En rekke personer med ulike roller i norsk basket blir tildelt gratis adgang til basketballkamper arrangert av NBBF og dets tilsluttede regioner og klubber. Dette er i henhold til NBBFs lov og reglement.

Det forutsettes at man som trener eller dommer har gyldig lisens, det er ikke nok å ha fullført kurs for lenge siden, og ikke ha fornyet sin lisens.

Følgende roller blir tildelt adgangskort:

  • Trenere med godkjent trenerlisens og trener 1-, 2- og 3-kompetanse
  • Regionsdommere
  • Forbundsdommere
  • Ansatte 
  • Tingvalgte tillitsvalgte på forbunds- og regionsplan

Adgangskortet finnes i appen MinBasket. 

MinBasket er et system utviklet av Norges Idrettsforbund i samarbeid med særforbundene, og som er tilknyttet kampadminisrasjonssystemet TurneringsAdmin. Det benyttes samme innlogging som man benytter på MinIdrett.no og er tilgjengelig via Apple App Store og Google Play.

 

For at det digitale kortet skal være godkjent, må bilde være lastet opp. Dette gjøres via "Min profil" på MinIdrett.no. Adgangskortet er synlige når man er logget inn i «Min Basket App», går til profil og velger «Adgangskort». 

 

imagexae17.png

Presse og personer med kort utstedt av Norges Idrettsforbund kan fremdeles få adgang ved visning av kort i andre formater.