Norges Basketballforbund / Nyheter / 2023 / NBBF inngår samarbeid med Showfabrikken Media
showfabrikken.web.jpg

NBBF inngår samarbeid med Showfabrikken Media

NBBF har inngått et samarbeid på 2 år med Showfabrikken Media AS som skal hjelpe forbundet å formidle og vise frem idretten gjennom sin årelange ekspertise innen kommunikasjonsformer som video, bilder og andre medier.

Norges Basketballforbund er veldig fornøyde med å knytte til seg Showfabrikken Media som samarbeidspartner og ser frem til å sammen løfte norsk basket til et nytt nivå. Vi ønsker Showfabrikken Media velkommen til basketfamilien!

Daglig leder Bjørn Øyvind Bya er svært fornøyd med å knytte seg til idretten vår og sier følgende:

«Showfabrikken Media har I sin 18 år lange historie alltid støttet og samarbeidet med Idrett og kultur i Norge. Vi er stolte av å kunne samarbeide med en fremoverlent og en voksende organisasjon som NBBF.

NBBF sine verdier passer til våre og vi gleder oss til å kunne være med å løfte sporten med vårt ydmyke bidrag sammen med dere.

Vi har ikke høyden til å spille basket, men vi har spensten og bredden til løfte NBBF»

Generalsekretær i NBBF, Espen A. Johansen, er også glad for avtalen. – Vi er i stor utvikling og skal sammen med Showfabrikken fortsette den utviklingen ved å øke profesjonaliteten innenfor flere kommunikasjonsformer. Dette er et løft for forbundet og vi skal i enda større grad vise frem våre aktiviteter med et moderne og profesjonelt uttrykk.