Norges Basketballforbund / Nyheter / 2023 / Invitasjon til Toppidrettsseminar 20. september på NIH
Hva gjør den norske toppidrettsmodellen så anerkjent og unik er tema for Toppidrettseminaret på NIH den 20. september. Seminaret er fysisk og streames ikke.
Hva gjør den norske toppidrettsmodellen så anerkjent og unik er tema for Toppidrettseminaret på NIH den 20. september. Seminaret er fysisk og streames ikke.

Invitasjon til Toppidrettsseminar 20. september på NIH

NIF inviterer deg på seminar om den norske toppidrettsmodellen. Seminaret er gratis, men krever påmelding.

Til hele idrettsorganisasjonen

Velkommen til Toppidrettsseminaret «Hva gjør den norske toppidrettsmodellen så anerkjent og unik?» 20. september på NIH kl 12.00-16.00.

Målgruppe: Alle som er interessert i norsk toppidrett

Fysisk oppmøte. Seminaret streames ikke.

Sted: Norges Idrettshøgskole, Auditorium Innsikt

Påmelding: Seminaret er gratis, men vi trenger din påmelding på følgende link: NY LINK

 

Hjelp oss med å spre ordet: Arrangement på Facebook: https://fb.me/e/A8zVQwH6

Bakgrunn: Norsk toppidrett leverer fantastiske resultater. I vinter OL 2022 tok Norge 37 medaljer! Men det er ikke bare i vinteridrettene Norge gjør seg bemerket, norske utøvere har også tatt steget opp til høyeste nivå i flere av de store sommeridrettene og høster stor anerkjennelse internasjonalt. Den norske modellen omtales stadig i internasjonale medier og får oppmerksomhet i mange andre nasjoner, både i og utenfor Europa. Hartmut Sandner har gjennom 30 år studert, vurdert og sammenlignet toppidrettsmodeller og systemer i mange land. Hva er det med «den norske toppidrettsmodellen? I tillegg til Hartmut Sandner vil dere på dette seminaret møte noen av Norges fremste eksperter på sport management – med fokus på organisering av toppidretten i Norge.

Mvh NIF Kommunikasjon