Norges Basketballforbund / Nyheter / 2022 / Sekretariatskurs 14. november
Gaute Haugen fant det riktig å ta en liten pause på sekretariatsbordet. Heldigvis klarte Bærum-guarden å unngå å rive ned kaffekanne og kopper. Dommer Lars Ryde markerer at Haugen har tråkket på linja, mens også Stian Mjøs og Oppsals Isac Angelsen følger situasjonen.
FOTO: ERIK BERGLUND
Gaute Haugen fant det riktig å ta en liten pause på sekretariatsbordet. Heldigvis klarte Bærum-guarden å unngå å rive ned kaffekanne og kopper. Dommer Lars Ryde markerer at Haugen har tråkket på linja, mens også Stian Mjøs og Oppsals Isac Angelsen følger situasjonen. FOTO: ERIK BERGLUND

Sekretariatskurs 14. november

Delta på digitalt sekretariatskurs og få kompetanse og trygghet til å påta deg en rolle i sekretariatet i regionale seriekamper.

De regionale seriene er godt i gang med sin aktivitet og flere klubber opplever utfordringer med å ha nok ressurspersoner med kompetanse til å påta seg oppgaver i kampsekretariatet. 

 

Sekretariatskurset 14. november blir gjennomført digitalt kl. 17:30-19:00 over teams med forbundsdommer Jone Westrum som kursholder.

 

Kurset gir en innføring i Turnerings Admin, Live Kampskjema, 24. sekunders tidtaking, ordinær tidtaking, innføring i generelle regler som er relevant for sekretariatet, dialog med dommerne og annen relevant informasjon.

 

Kurset er tilpasset regionale seriekamper i klassene U13 til og med senior og det er mulighet til å stille spørsmål. 

 

Det er gratis å delta og vi oppfordrer klubbene til å benytte muligheten til å lære opp ressurspersoner i egen klubb. Lenke til kurset sendes ut i forkant av kurset på epost til deltakerne, etter påmelding. Påmelding gjøres via denne lenken

 

Henvendelser i forbindelse med kurset kan sendes til Ragnhild Riis.