Norges Basketballforbund / Nyheter / 2022 / Hovedterminlisten 2021-22 utvides
basketball i nett.jpg

Hovedterminlisten 2021-22 utvides

Forbundsstyret vedtok 28.1 endringer i Hovedterminlisten, for å tilgjengeliggjøre flere helger til regionalt seriespill.

Helgene 22-24. april og 30-1. mai, der U16 og U19NM skal avholdes, åpnes opp for kamper for lagene som ikke har spillere som deltar i ungdomsmesterskapene. Helgene 14-15. og 21-22. mai, som er satt av til Regionsmesterskap, endres til regionalt seriespill. Det åpnes opp to helger i juni for Regionsmesterskapene; 11.-12.6 og 18.-19.6.

Alle klubber må påregne seriekamper satt opp i treningstid-/ukedager, for å kunne ta igjen etterslepet. Lag som skal delta i turneringer i klubbregi vil ikke få satt opp regionale kamper de samme datoene, dersom de melder inn deltakelse til sin tilhørende region innen 11.februar 2022.

Hva må klubbene gjøre?
Alle klubber og lag må følge kontinuerlig med i appen «MinBasket» og på basket.no. Kampoppsett vil bli fortløpende oppdatert. Dette medfører noen endringer i landslagsprogrammet. Disse endringene publiseres på basket.no/landslag tirsdag 1. februar.

Klubbene som har fått kamper utsatt må ta kontakt med motstanderne de skulle møtt, og finne et tidspunkt som egner seg for kampavvikling. Når det er nådd enighet om dette meldes det inn til NBBF.

Det er viktig at alle lag som planlegger å delta i cuper i helgene utover våren melder dette inn innen 11. februar. Ellers vil de trolig bli satt opp til å spille seriekamper disse helgene.

Det vil komme innkalling til møte om det utvidede seriespillet. Det er viktig at klubbene deltar her og får med seg den informasjonen som blir gitt.