Norges Basketballforbund / Nyheter / 2021 / Store navn til Elite Basketball Camp
Bildet viser Dave Severns coache i 2019. Det er tatt av Jacob Gonzalez (@j10gonzalez)
Bildet viser Dave Severns coache i 2019. Det er tatt av Jacob Gonzalez (@j10gonzalez)

Store navn til Elite Basketball Camp

Etter et års ufrivillig koronapause blir Elite Basketball Camp igjen arrangert 10.-13. august i år. I år kan arrangementet skilte med navn som Jeff Christensen, Joshua Malone og Dave Severns som har vært en favoritt på tidligere camper. Campen kan ta deg det neste steget som spiller eller trener!

Elite Basketball Camp har gjennom en årrekke brakt fremragende trenere med erfaring fra NBA, college og andre store ligaer til Norge. Deltakerne på campen har fått lære av de aller beste, og slik er det også i år.

Norges Basketballforbund anbefaler trenere å delta på campen. Den er lisensgivende på samme måte som DST, og dermed får du både fornyet lisens og fantastisk faglig påfyll i ett!

Kort om trenerne som kommer:
Jeff Christensen har vært en viktig motor for å få gode NBA-coacher til campen i flere år. Selv har han vært med i D-League-staben til Atlanta Hawks, Memphis Grizzlies og Sacramento Kings.

Joshua Malone er sønnen til Jeff Malone, og har vært tilknyttet både Utah Jazz og New Orleans Pelicans i tillegg til å ha vært med i NBA Without Borders.

Dave Severns har vært på campen flere ganger og har mange års erfaring fra LA Clippers og Chicago Bulls.

Både spillere og trenere har et meget godt program å se frem til! Mer informasjon om campen, som påmelding og priser, finner du på www.elitebballcamp.no.