Norges Basketballforbund / Nyheter / 2021 / Nå slepper vi foreleser nummer 4 til årets DST
NBBF DST 2021 Bilde Steen Guido Hansen.jpg

Nå slepper vi foreleser nummer 4 til årets DST

Fjerde foreleser er danske Steen Guido, som besøker årets DST for å introdusere begrepet "collaboration" som en måte å arbeide med myke ferdigheter på.

 

14:00
"Collaboration - an introduction to developing “soft skills” in basketball"

 

I sin presentasjon vil Steen introdusere begrepet «collaboration» som de bruker i Falcon. Steen vil vise eksempler på hvordan Falcon arbeider med øvelsesprogresjoner fra 1v1 spill med og uten ball, via «simple collaboration» til «complex collaboration».

 

Steen Guido har nettopp avsluttet en lang årrekke som talentutvikler og deretter sportssjef for Danmarks Basketballforbund - en periode der dansk basketball har tatt kvantesprang på den internasjonale rankingen - for å dedikere tiden sin på talentutvikling i klubb. Nå er han sportssjef i Danmarks største basketballklubb, Falcon, og talentutvikler på Falkonergården Gymnasium (videregående) og Tre Falke Skole (ungdomsskole) i København.

Steen er i tillegg redaktør for «ATK» (Aldersrelatert Træningskoncept), som er den sportslige utviklingstrapp for dansk basketball, og han arbeider nå sideløpene med implementering av strategiene i ATK i dansk basket.

Talentutvikling i dansk basket, Falcon som klubb og Steen som talentutvikler, er sterkt inspirert av trendene i Italiensk basketball, der man ønsker å utvikle øvelser som har større fokus på det vi kaller «myke ferdigheter» i sportslig plan for norsk basket.

 

Vi har stor tro på, at arbeidet Falcon gjør på dette område, kan være en spennende inspirasjon for norsk basket sin videre utvikling.

 

Foredraget vil foregå på engelsk, og er lagt opp til å være relevant for alle trenere, uansett nivå.

 

Påmelding:
Påmelding til DST 2021 gjøres via www.minidrett.no. Bruk følgende lenke som dere også finner når dere søker på www.minidrett.no etter Den Store Trenerhelgen under fanen møter. Logg deg inn med brukernavn og passord. Mangler du passord følger du bare brukerveiledning for å få tilsendt dette på nytt. Merk at det er e-postadressen som er registrert i MinIdrett vi bruker til deltakelse. Husk å bekrefte påmeldingen i handlekurven.

Deltakeravgift er kr 200,- og faktureres i ettertid.

Deltakelse på DST er lisensgivende.

 

Se også:

Falcon Basketball

ATK for dansk basket (linken er til nedlastning av pdf-dokument)