Norges Basketballforbund / Nyheter / 2021 / Invitasjon til Trener 2 2021
NBBF_NIVA 2_ny.jpg

Invitasjon til Trener 2 2021

Nå inviterer vi til Trener 2-kurs i 2021 med påmeldingsfrist mandag 19. april 2021.

Trener 2 arrangeres hvert år. Vi er veldig glad for å tilby et godt utdanningstilbud rettet mot trenere for ungdomslag og primært lag i alderen U17 og eldre. Det har vært en stor økning i interessen til kurset de siste årene og vi gleder oss å kunne invitere til et nytt inspirerende kurs i 2021.

Kurset har en varighet på 75 timer og går over tre helgesamlinger med første samling 22.-24. mai. Første samling vil bli gjennomført digitalt, men de to samlingene på høsten 2021 er planlagt med fysisk oppmøte. 

Hovedmål for Trener 2 er, at trenerne skal ha en helhetlig forståelse av treningsprosessen og ivareta utøvernes behov i et sosialt, spennende og trygt miljø. Dette nivået har et deltaker- og utviklingsfokus og innenfor det ligger grunnleggende forståelse for alle spillets faser og kompetanse til å tilrettelegge for talentutvikling.

Kurset retter seg mot trenere som ønsker å utvikle seg selv og utøverne videre. Alle med godkjent Trener 1 er kvalifisert til å delta. Det er ikke et krav, men det anbefales minimum 1 års erfaring som trener etter fullført Trener 1.

Trenere med bestått Trener 2 utdanning er kvalifisert som hovedtrener for lag i U19-NM.

Se invitasjon og kurshefte for mer informasjon om kurset.

Påmelding gjøres til kevin.juhl-thomsen@basket.no. Påmeldingsfrist er mandag 19. april 2021.

Kevin Juhl-Thomsen
Kevin Juhl-Thomsen
Sports- og utdanningskonsulent

Utvikling og gjennomføring av kurs og kompetansetiltak for dommer og trenere, OnSite Manager på landskamper på hjemmebane.