Norges Basketballforbund / Nyheter / 2021 / Fjorårets topptrener åpner DST 2021
Gimle-Audun-timeout.jpg

Fjorårets topptrener åpner DST 2021

Det er tid for Den Store Trenerhelgen 12 - i 2021 blir den gjennomført digitalt.

Alle trenere uansett nivå, er invitert til Den Store Trenerhelgen i 2021. 

Audun Marius Eskeland ble kåret til Årets Topptrener 2019. Han åpner årets DST, som denne gang gjennomføres digitalt.

Årets forelesere blir presentert mandag til fredag neste uke på basket.no.

I år blir det et felles program for alle trenere, uansett nivå. Samlingen skal gi deltakerne forståelse for NBBFs sportslige plan, samt at det planlegges å sende flere clinics utover våren som supplement til årets DST.

Audun Eskeland, trener i Gimle BBK - som leder tabellen i BLNO Menn,  åpner Den Store Trenerhelgen. Audun er i tillegg assistent på Norges herrelandslag. Auduns økt starter kl. 10:00, direkte fra Appalløkka Idrettshall, hvor han har med Bærums BLNO herrer som demogruppe. Han presenterer: Smallsided games – hvordan man lærer bort basketball gjennom lek.

NBBF har utarbeidet utviklingstrappen og spilleprinsippene som beskriver smallsided games. Her fremgår det at ungdomslag frem til U18 alder anbefales å prioritere smallsided games for å sikre mange repitisjoner, høy intensitet og gøy på trening. Målet er at du får en forståelse for hvordan du kan gjennomføre dette praksis i din treningshverdag.

Sportsjef i NBBF, Brent Hackman, kommer for å fortelle om tankene bak utviklingstrappen og spilleprinsippene. I etterkant blir det en prat med Audun, hvor du som deltaker kan stille spørsmål.

Vi ser frem til et innholdsrikt og givende seminar!

 

Audun Eskeland presenterer «Smallsided games – Å lære basketball gjennom lek» som åpning på Den Store Trenerhelgen 12, lørdag 30. januar klokken 10:00, digitalt.

 

Påmelding:
Påmelding til DST 2021 gjøres via www.minidrett.no. Bruk følgende lenke som dere også finner når dere søker på www.minidrett.no etter Den Store Trenerhelgen under fanen møter. Logg deg inn med brukernavn og passord. Mangler du passord følger du bare brukerveiledning for å få tilsendt dette på nytt. Merk at det er e-postadressen som er registrert i MinIdrett vi bruker til deltakelse. Husk å bekrefte påmeldingen i handlekurven.

Deltakeravgift er kr 200,- og faktureres i ettertid.

Deltakelse på DST er lisensgivende.