Norges Basketballforbund / Nyheter / 2021 / DST/DSK flyttes, seriespill søndag 30. januar
dst-13-even-smaller.png

DST/DSK flyttes, seriespill søndag 30. januar

For å beholde DST/DSK som en viktig fysisk møteplass i norsk basket blir DST/DSK byttet om til DLT/DLK, og avholdt kun digitalt 29. januar. Samtidig vil søndag 30. januar settes av til at utsatte regionale seriekamper kan spilles. DST/DSK avholdes 3. – 4. september som tip-off inn i ny sesong!

DST/DSK (Den Store Trenerhelgen/Det Store Klubbmøtet) er en viktig fysisk møteplass i Basket-Norge. Derfor har NBBF besluttet å flytte denne til helgen 3. – 4. september 2022, og la den bli en tip-off inn i sesongen 2022-2023! Hovedforeleser Susie Heede som skulle vært med oss fysisk helgen 29.-30. januar, vil holde et digitalt foredrag, så det kommer til å bli godt faglig innhold denne helgen likevel.

Agendaen helgen 29. – 30. januar blir:
29. januar
1000-1200          DLK/DLT (Det Lille Klubbmøtet/Den Lille Trenerhelgen) med felles workshop med *Susie Heede. «Stolt og rasende».
1200-1230          Pause
1230-1500          DLK/DLT kjører hvert sitt program

Møte Firi-ligaen Kvinner.

30. januar
Møte Firi-ligaen Menn.

Dagen vil også bli brukt til å sette opp utsatte kamper i regionalt seriespill.

Møtene for ungdomslandslagene fredag 28. januar blir holdt digitalt. Den planlagte rullestolbasketsamlingen flyttes også til helgen 3. -4. september.


*Om Susie Heede:
Susie Heede er den første kvinnelige treneren i dansk idrett som har ledet et mannlig elitelag. Hun har vært trener for Værløse, som hun har ledet til tredje-, andre- og førsteplass i påfølgende sesonger i Pro B i Basketligaen.
Hun er også en ettertraktet og dyktig foreleser. Hun har også oppdrag som trener for aldersbestemte danske landslag.