Norges Basketballforbund / Nyheter / 2021 / Digitale adgangskort
minbasket-reklame-01.png

Digitale adgangskort

Digitale adgangskort for sesongen erstatter plastkortene som tidligere har blitt utsendt i posten, og er nå tildelt i MinBasket.

En rekke personer med ulike roller i norsk basket blir tildelt gratis adgang til basketballkamper arrangert av NBBF og dets tilsluttede regioner og klubber. Dette er i henhold til NBBFs lov og reglement.

Følgende roller blir tildelt adgangskort:

  • Trenere med godkjent trenerlisens og trener 1, 2 og 3 kompetanse
  • Regionsdommere
  • Forbundsdommere
  • Ansatte 
  • Tingvalgte tillitsvalgte på forbunds- og regionsplan

Plastkortet som har vært brukt tidligere sesonger, har blitt byttet ut med et digitalt adgangskort som vises via appen MinBasket. 

MinBasket er et system utviklet av Norges Idrettsforbund i samarbeid med særforbundene, og som er tilknyttet kampadminisrasjonssystemet TurneringsAdmin. Det benyttes samme innlogging som man benytter på MinIdrett.no og er tilgjengelig via Apple App Store og Google Play.

 

For at det digitale kortet skal være godkjent, må bilde være lastet opp. Dette gjøres via "Min profil" på MinIdrett.no. Adgangskortet er synlige når man er logget inn i «Min Basket App», går til profil og velger «Adgangskort». 

 

imagexae17.png

Presse og personer med kort utstedt av Norges Idrettsforbund kan fremdeles få adgang ved visning av kort i andre formater.