Norges Basketballforbund / Nyheter / 2021 / Det Store Klubbmøtet
DSK 21.png

Det Store Klubbmøtet

Alle med interesse for utvikling av klubb inviteres til en kompetansehevende helg med interessante foredrag og erfaringsutveksling.

Det Store Klubbmøtet (DKS) 2021 blir arrangert 4. og 5. september 2021. DSK var opprinnelige planlagt i sammenheng med minitinget som ble gjennomført i mars, men pga. korona ble DSK utsatt til september.

DSK 2021 blir gjennomført med fysisk samling på Idrettens Hus Ullevål Stadion. Hovedtemaene på årets DSK er verdiarbeid og inkludering i idretten, rekruttering og ivaretagelse av frivillige, NIFs digitale løsninger m.m. Det vil være foredrag fra Redd Barna, Norges Idrettsforbund, Marco Elsafadi og representanter fra basketballmiljøet. Det er lagt opp til økter med erfaringsutveksling, gruppearbeid og diskusjon for deltakerne.

NBBF inviterer alle med interesse for klubbdrift og utvikling av klubb til å delta på DSK. Dette kan være styremedlemmer i klubb/region/forbund, styreledere, unge ledere, frivillige, ansatte etc.

Agenda for DSK blir publisert på basket.no i nærmeste fremtid. Representanter fra NBBFs administrasjon og forbundsstyret vil være til stede under samlingen.

 

Forum for unge leder

Nytt av året er en tilrettelagt sosial arena og egne forum for de unge lederne som deltar. Vi oppfordrer klubbene til å sende sine ungdomsrepresentanter og unge ledere med interesse for klubb og inkludering, til årets DSK. I samarbeid med ungdomskomiteen i NBBF, blir det arrangert en sosial middag for ungdommene lørdag kveld.

 

Praktisk info

DSK blir arrangert 4. og 5. september, med oppstart lørdag kl. 11:00 og avsluttes innen 16:00 søndag. NBBF har reservert rom på Thon Hotell Ullevål Stadion. Pris er kr. 945,- for enkeltrom og kr. 1145,- for dobbeltrom. Booking av rom gjøres ved å sende epost direkte til hotellet ullevaal.booking@olavthon.no og oppgi reservasjonskode 29681525. Hotellrommene er reservert til 15. juli, etter det kan vi ikke garantere plass på Thon Hotell Ullevål Stadion.

Påmelding til Det Store Klubbmøtet 4. og 5. september 2021 gjøres via denne lenken. Det er gratis å delta på Det Store Klubbmøtet, men deltakerne som ønsker å delta på felles middag lørdag kveld, må betale for middagen. Denne vil koste ca. 300 kr.