Norges Basketballforbund / Nyheter / 2021 / BLNO-sesongen 2020-2021 avsluttet
Gimle-Audun-timeout.jpg

BLNO-sesongen 2020-2021 avsluttet

Styret i Norges Basketballforbund vedtok i ettermiddag å avslutte BLNO-sesongen 2020-2021. Vi gjør dette med tungt hjerte, men vi må vise samfunnsansvar og gjøre det som er riktig i denne krevende situasjonen, sier basketballpresident Jan Hendrik Parmann.

Vedtaket om å avslutte sesongen er tatt i tett dialog med BLNO-klubbene. Det har vært gode prosesser og et godt samarbeidsklima mellom klubbene og forbundet, sier generalsekretær i Norges Basketballforbund, Silje Særheim. Hun berømmer klubbene for deres harde arbeid gjennom sesongen, og alle spillerne for stor tålmodighet. Vi opplever å tatt denne beslutningen i fellesskap, og dermed er det lettere enn i fjor på samme tid å se fremover og planlegge for det vi har bestemt at skal bli den beste basketballsesongen noen gang, fortsetter hun.

Det er naturligvis veldig trist, og med en følelse av maktesløshet, å avbryte sesongen vår helt på oppløpssiden for andre sesongen på rad, tilføyer Jan Hendrik Parmann. Men han understreker at vi nå ser lys i tunnelen og at når vi om kort tid ser god effekt av vaksineringen, har god grunn til å glede oss til masse god og spennende aktivitet, der norsk basket med sikkerhet vil ta nye store skritt i riktig retning. Seniorlandslag skal omsider ut i offisielle EM-kvalifiseringskamper igjen og norsk basket blir igjen en tv-idrett. -Det er veldig mye å glede seg til i fortsettelsen for norsk basketball, fastslår en optimistisk basketpresident avslutningsvis, og sier til slutt at alt fokus nå vil være på å nettopp skulle glede oss til pandemiens relativt snarlige exit og ikke minst gjøre alt for at «post korona-sesongen» 2021-2022 blir et skikkelig høydepunkt i norsk baskethistorie.