Norges Basketballforbund / Nyheter / 2021 / Alle regionale kamper fra og med 14. desember og frem til jul utsettes
NBBF Easybasketspill.jpg

Alle regionale kamper fra og med 14. desember og frem til jul utsettes

Grunnet smittesituasjonen, og for å unngå risikoen for at basketballaktivitet medfører smitte- og karantenesituasjoner som kan ødelegge julehøytiden og juleferien for en lang rekke familier, har styret i dag besluttet at alle regionale kamper fra den 14. desember og frem til jul skal utsettes.

- Vår visjon er at basketball er mer enn en idrett, kommenterer basketpresident Jan Hendrik Parmann, og fortsetter: - Det dreier seg også om at vi skal tenke på hverandre utover bare det som skjer på banen. Når kun én kamp med smitte kan sette så mye som 20 til 40 involverte nærkontakter i karantene eller «under dynen», og potensielt ødelegge julen for like mange familier, så må vi spørre oss om det er verdt å ta den risikoen på andres bekostning.

- Vi vil forsøke å sette kampene fra den siste kamphelgen før jul opp igjen en gang etter juleferien, forteller generalsekretær Espen A. Johansen, men tilføyer samtidig at alt selvsagt avhenger av situasjonen når vi kommer så langt.

-Uten at det skal tolkes som noe pålegg fra NBBF sin side, vil vi likevel sterkt anbefale klubbene å tenke i samme baner i forhold til sine egne aktiviteter, avslutter generalsekretæren.

 

Spørsmål kan rettes til:

Espen Andrè Johansen
Espen Andrè Johansen
Generalsekretær