Norges Basketballforbund / Nyheter / Nyheter 2019 / Utlysning av midler til STAR lag
bergen hop stars.jpg

Utlysning av midler til STAR lag

Hop STARS er på utkikk etter motstand i Norge. Vil du og din klubb skape idrettsglede for enda fler?

Martin (22) drømte om å bli basketballspiller som sine brødre, men sto uten lag. Da tok mor Nina og trener Tanja Licina grep og startet Norges første lag for tilrettelagt basketball. Etter to år med trening spilte Hop STARS sin første offisielle kamp høsten 2018, i Beograd. Hop STARS fortsatt turneen i Sverige tidligere i år, før Beograd igjen står på programmet på sensommeren.

“Treningene er tøffe, men vi jobber kjempehardt for å vinne. Vi skal skjerpe oss under kampene, for vi har god kampånd og kjemper hele livet» sier Martin. Nå håper Hop at NBBF satsningen på STARS serien vil gi stjernene i Bergen nasjonale kampmuligheter. Gjennom STARS serien ønsker NBBF at klubbene tar initiativ til å aktivisere mennesker med kognitiv nedsettelse gjennom å gi de tilbud om tilrettelagt basketball. Vi utlyser derfor midler til oppstart av STARS lag- søknadsinformasjon kan finnes her.

Alle har ulike forutsetninger for å drive med fysisk aktivitet, men alle har et behov for å utfolde seg, leke og være i aktivitet, kjenne på mestring og være en inkludert og integrert del av samfunnet. NBBF er mer en idrett, og gjennom å være inkluderende, målrettet og gøy vil vi med STARS serien vise at det er plass til alle i samfunnet. Vi oppfordrer derfor klubbene våre til å bidra til et åpent og inkluderende samfunn, hvor alle deltar på lik linje, og hvor alle har de samme mulighetene og forutsetningene for å lykkes, kjenne på idrettsglede og mestringsfølelse.

Utlysningsbrev samt søkekriterier finnes i vedlagt dokument.

NBBF STAR serien utlysningsbrev samt søkerkriterier (1).pdf

Søknad sendes inn her via link her. Søknadsfrist 22. mars!

Ved spørsmål angående STARS serien, eller utlysningen kontakt Kristin Kvalvik på kristin@basket.no