dommermedball.jpg

Region Vest har kåret årets dommere 2022/23

NBBF Region Vest takker alle aktive dommere i regionen for den gode jobben de har gjort inneværende sesong. Les her hvem vi kårer til årets dommere!

Det har vært en gledelig vekst i antall dommere i løpet av sesongen 2022/23. Flere dommere har børstet støv av dommerfløyten sin og har bidratt stort i sesongen som har gått. I den andre enden har vi fått en god gruppe med ivrige, nye kampledere og aspiranter som har vist stor vilje til å bidra og utvikle seg.

NBBF Region Vest ønsker å påskjønne noen av dommerne som har vist seg frem på en ekstraordinær måte sesongen 2022/23. Dommerne som vinner sin kategori vil motta hvert sitt gavekort fra Pizzabakeren pålydende kr 200,-

Antall kamper er hentet ut pr. 31.03.2023.

Flest oppdrag sesongen 2022/23:
Georgi Nikolaev Pchelarov, Fyllingen Basketballklubb (194 kamper)

Med hele 194 kamper inneværende sesong er Georgi en stor dommerressurs i Region Vest. Han er alltid positiv og ønsker å bidra mest mulig. I tillegg til å dømme mye er Georgi også svært nøyaktig og stiller store krav til både seg selv og andre. Vi ønsker å påskjønne Georgi for jobben han har gjort med flest kamper sesongen 2022/23.

Andre dommere med over 100 kamper seongen 2022/23:
Rifat 116 kamper
Daniel 115 kamper
Hedi 115 kamper
Nikola V. 114 kamper
Lasse 113 kamper
Dagfinn 112 kamper
Fredrik R. 110 kamper
Rainer 100 kamper

Årets dommer sone Nord:
Tilde Hagen Martinussen, Ulriken UNG (46 kamper)

Tilde (05) er en enorm ressurs for både Region Vest, klubbene og de unge dommerne i regionen. Tilde er et ja-menneske som vier mesteparten av sin fritid til dommerutvikling. Hun stiller opp som dommer, dommerveileder og dommerinstruktør, og er en fantastisk representant for basketmiljøet.
Tilde kåres til årets dommer sone Nord.

Årets dommer sone Sør:
Sai Pranav Akella, Lura IL (39 kamper)

Sai har dømt hele 39 kamper inneværende sesong. Han er veldig positiv, smart og en lærevillig dommer med godt overblikk. Han får svært gode tilbakemeldinger fra både lag, veiledere og meddommere. Vi kårer Sai til årets dommer sone Sør.

Årets unge dommer sone Nord:
Henrik Elias Dyngeland Hammar, Ulriken BBK (28 kamper fra januar)

Henrik (04) startet å dømme i januar og har etter dette dømt hele 28 kamper. Han er veldig positiv og viser stor interesse for å utvikle seg. Han har gjennomført aspirantdommerkurs. Henrik får svært gode tilbakemeldinger fra veilederne og han er en dommer vi ser stort potensiale hos. Vi kårer Henrik til årets unge dommer sone Nord.

Årets unge dommer sone Sør:
Mateyo Yemane Weldemariam, Haugesund Basketballklubb (16 kamper)

Mateyo (06) har dømt hele 16 kamper i Haugesund denne sesongen. Han er en ivrig dommer som viser positiv kommunikasjon med trenere og spillere. Mateyo gjør også en god jobb med koordinering av dommere hos HABA. Vi ser på Mateyo som en spennende dommer med stort potensiale. Han kåres til årets unge dommer i sone Sør.

Årets kvinnelige dommer:
Iman, Ulriken UNG (30 kamper)

Iman (07) er ivrig og veldig positiv. Denne sesongen har hun dømt imponerende 30 kamper. Hun får gode tilbakemeldinger fra veilederne og har utviklet seg mye i løpet av sesongen. Hun har gjennomført aspirantdommerkurs. Vi ser på Iman som en svært lovende dommer.

Vi gratulerer Georgi, Tilde, Sai, Henrik Elias, Mateyo og Iman som årets dommere 2022/23 og håper at kåringene kan være til inspirasjon både for disse og alle våre andre flotte dommere i Region Vest.