3X3 / Spiller /

Streetbasketfestivalen 2024

Streetbasketfestivalen 2024 arrangeres i år i Kristiansand med Kristiansand Pirates som arrangør!


Klasser
Årets klasser er
U15
U18
Senior Menn/ Kvinner
Rullestol mix

Aldersklassene er for både jenter og gutter. I kategoriene U15 Gutter, U18 Gutter og Senior Menn er det allerede fullt, pga kvalifisering gjennom 3x3 Tour. Man kan melde seg på venteliste i klassene U15 Gutter, U18 Gutter og Senior Menn. Lag som har kvalifisert seg har blitt kontaktet og må bekrefte plassen sin innen dato kommer. Etter denne datoen vil lag på venteliste bli tilbudt plass dersom det er ledig.Påmelding
I øvrige klasser åpnes det for påmelding. Det er først-til-mølla prinsippet som gjelder og plassene fylles opp fortløpende. Dersom kategoriene er fylt opp, vil det være mulig å sette seg på venteliste (det kan åpnes opp for flere plasser dersom det blir kapasitet til det, dvs færre lag i andre kategorier, eller om deltakende lag av uforutsigbare grunner må trekke seg).

Det vil bli lagt opp til 8 lag i hver kategori, og de som allerede har kvalifisert seg, er kontaktet og trenger ikke melde seg på. Streetbasketfestivalen blir holdt den 24-25. august sted kommer! ! Vi håper å se så mange som mulig!

Lisens og påmeldingsavgift
Alle spillere må ha løst lisens, og 5v5 lisens for 23/24 er gyldig. Nye lag må også huske påmeldingsavgift på 250 kr. Vipps 250kr til 524873 med lagnavn. Påmeldingsfrist blir 2 uker før festivalen!

Info

Påmelding til Streetbasketfestivalen her!
For mer generell info: 3X3 (basket.no)
For mer info om regler les: Rules - FIBA 3x3

Kampoppsett:

Kommer snart!