3X3 / Spiller /

Streetbasketfestivalen 2022

Nå er det ikke lenge igjen før årets Streetbasket festival er i gang! Helgen 10.-11. september braker det løs i Skur 13 i Oslo, og de beste lagene fra kvalifiseringsturneringene skal nå møte hverandre. I noen klasser er det imidlertid ledige plasser! Husk at du må ha gyldig lisens for å delta.


Klasser
Årets klasser er
U15
U18
U23
Senior Menn/ Kvinner
Rullestol mix

Aldersklassene er for både Jenter og Gutter. I kategoriene U15 Gutter, U18 Gutter og Senior Menn er det allerede fullt, pga kvalifisering gjennom 3x3 Tour. Man kan melde seg på venteliste i klassene U15 Gutter, U18 Gutter og Senior Menn. Lag som har kvalifisert seg har blitt kontaktet og må bekrefte plassen sin innen 12.august. Etter denne datoen vil lag på venteliste bli tilbudt plass dersom det er ledig

Påmelding
I øvrige klasser åpnes det for påmelding. Det er først-til-mølla prinsippet som gjelder og plassene fylles opp fortløpende. Dersom kategoriene er fylt opp, vil det være mulig å sette seg på venteliste (det kan åpnes opp for flere plasser dersom det blir kapasitet til det, dvs færre lag i andre kategorier, eller om deltakende lag av uforutsigbare grunner må trekke seg).

 

Det vil bli lagt opp til 8 lag i hver kategori, og de som allerede har kvalifisert seg, er kontaktet og trenger ikke melde seg på. Streetbasketfestivalen blir holdt den 10-11 September på SKUR 13! Vi håper å se så mange som mulig!

Lisens og påmeldingsavgift
Alle spillere må ha løst lisens, og 5v5 lisens for 21/22 er gyldig. Nye lag må også huske påmeldingsavgift på 250 kr. Vipps 250kr til 524873 med lagnavn. Påmeldingsfrist blir 2 uker før festivalen!

Info
For mer generell info: 3X3 (basket.no)
For mer info om regler les: Rules - FIBA 3x3

Kampoppsett: Streetbasketfestivalen (fiba3x3.com)