Arrangere 3X3

3X3 er en super måte å promotere basketball, kultur og underholdning i en god atmosfære. 3X3 gir muligheter for rekruttering, ivaretakelse og utvikling av basketballspillere verden rundt.

3X3 turneringer blir arrangert hele året av klubber og andre aktører sammen med NBBF. Turneringene er enkle å arrangere og super-gøy å delta i. 

Klubber kan arrangere 3X3 turneringer, 3X3 Ligaen og 3X3 Tour.

For å arrangere et 3X3 arrangement må du/ klubben inneha 3X3 arrangementkurs (kursbeskrivelse kommer) og følge arrangementshåndboken.

3x3 arrangør

Datoer: Kommer

Krav til deltakelse: ingen

Sted: Digitalt - lenke sendes direkte til påmeldte

Pris: kr 200 per pers

Påmelding: idrettskurs

Lenker: 

Arrangørkurs er gull verdt, og et kurs du må ha med seg når du skal ha et 3X3 arrangement i klubben din, eller på vegne av Norges Basketballforbund. 

Kurset tar deg igjennom det du trenger for å bli klar til å arrangere 3X3 turneringer, som programvarene man bruker for å administrere turneringen, og gode tips og triks for at ditt arrangement skal bli best mulig for spillere og publikum.

Nærmere kursbeskrivelse blir publisert her. 

Å delta på arrangørkurs koster 300kr per deltaker. 

  •  

Dersom ingen av kurstidene som er satt opp passer for deg og klubben din, kan du kontakte:

Mark DiGiacomo
Mark DiGiacomo
Utviklingskonsulent

STAR Basket og 3x3, samt jobber med arrangement, klubbutvikling/klubbesøk og verdiarbeid.

3x3 arrangement legger til rette for gode rammer og en god atmosfære for både spillere og publikum. 3x3 arrangement er en perfekt anledning til vise frem ditt lokalmiljø gjennom basketball, kultur og underholdning. Sett ditt preg på arrangementet ved å invitere lokale artister, kulturpersonligheter og businesser til å ta del i basketfesten. 

Tips til arrangement kommer i et dokument her.

Arrangørhåndboken kan også være grei å se igjennom, den finner du her.