3X3 / Nyheter 3MOT3 / Stolte vinnere
NBBFNMvinnerkvinner.jpg

Stolte vinnere

The Hot Shots (Bergen) og Griffen (Harstad) gikk helt til topps i 3MOT3 finalen på NM-veka

​Finaledagen i 3MOT3 Tour 2019 på NM-veka i Stavanger ble en stor suksess med gode og underholdende kamper.

Kvinner: Worker Bees - The Hot Shots 9-13

Worker Bees kom best i gang i kvinnefinalen, men The Hot Shots jobbet seg inn i kampen igjen, og ved halvtid var det likt 6-6. Sigrid Hardie, Rikke Sjumarken og Karoline Søvik Killingrød dro ifra og etter ti effektive minutter kunne de feire seier og kalle seg norgesmestere i 3MOT3 2019.

Herrer:

Semifinale 1: SK Klæss - Brukbare Ballerz 18-4

Det skulle gå over ett minutt før første scoring kom i første semifinale. Brukbare Ballerz leverte mye underholdende basket, men hadde en stang-ut type kamp, og maktet ikke få ballen i kurven. Hjemmefavoritten røk dermed ut i semien. Med 18-4 tok bergenserne i SK Klæss seg videre til finalen.

Semifinale 2: Griffen - KAPH-LT 18-13

En tett kamp hvor Griffen fikk overtaket fra start, men KAPH kom tilbake, og tok ledelsen med 5:30 igjen av kampen. Derfra jobbet Griffen seg i fra litt etter litt, og fikk en god luke 15-10 med 1:48 igjen på klokken. KAPH-LT klarte ikke å ta igjen Griffen, som gikk videre til finalen med 18-13 seier.

Finalen: SK Klæss - Griffen 13-15

Finalen ble en tett og nervepirrende affære hele veien inn. Lagene fulgte hverandre hele kampen, men til slutt var det Griffen som stod igjen som vinnere med en knepen seier SK Klæss 13 - Griffen 15. Adam Finstad, Jeff Rodgers, Aron Finstad og Øystein Næss Alvestad kunne løfte pokalen som norgesmestere.

#inkluderende #gøy #målrettet