NBBF Basketballs-Molten-Hoop01.jpg

Oppstart for aldersbestemt seriespill og EasyBasket

Vi planlegger oppstart 6.-7. februar 2021.

Region Vest planlegger nå for at vi kan komme i gang med seriespill og Easybasket arrangementer igjen helgen 6-7. februar. Det er foreløpig ikke tillatt med kamper og treninger, så dette er planer som kan endre seg fortløpende. Vi ønsker å gi informasjon om planene nå, slik at klubbene kan forberede seg.


Vårsesongen 2021 vil primært strekke seg fra 6. februar og ut april. Det kan bli aktuelt å forlenge sesongen utover i mai, men vurderinger rundt dette gjøres på et senere tidspunkt.


Det skal spilles halv sesong for aldersbestemte lag hvor tidligere spilte kamper annulleres og serien settes opp på ny. Lag som har 2 runder, spiller 1 runde istedenfor. Serier med 3 runder, settes opp med 2 runder. Fordelen er ny start og det er lettere å fordele like antall kamper på lagene. Med halv sesong har vi også mulighet til å omberamme om det skal vise seg å være nødvendig.


Det vil ikke være regionsluttspill.


Forbundsstyret har gitt tillatelse til at regionene kan legge seriekamper våren 2021 til helger som tradisjonelt skal være kampfrie i regional regi. I praksis er det bestemt å benytte 27.-28. februar, samt andre helger som i terminlisten er satt av til andre arrangementer. Administrasjonen jobber med å beramme kamper og vil publisere kampoppsett så snart som mulig. Følg med på hjemmesiden og i appen «Min Basket» for oppdatert info.


Senior bredde i Region Vest har samme status som tidligere.

Edmunds Gabrans
 

Edmunds Gabrans

Fag- og tiltakskonsulent

E-post: edmunds.gabrans@basket.no
Mobil: +47 91516536