God jul fra Region Vest .jpg

God jul fra NBBF Region Vest

Julehilsen fra styret i NBBF Region Vest

Det er kun få dager igjen til juleferien starter for de fleste, og et nytt år nærmer seg med stormskritt. 

2020 ble «annerledesåret», uten seriespill, NM- og regionsluttspill, Hansa-cup og basketcamper i påske- og sommerferien. 
Hele landet har vasket hender, holdt avstand og spritet baller.  Stengte haller, treningsforbud og karantene har vært hverdagen for mange. Man har tilpasset seg lokale og nasjonale retningslinjer, og gjort det beste man kan for å hindre pandemien i å spre seg.

I tillegg til å ha fokus på klubbdrift, har også klubbene organisert og lagt forholdene til rette for et godt treningstilbud for barn og unge i denne perioden. Klubbtrenere har planlagt alternative treningsøkter, og spillerne har stått tålmodig i kø inn og ut av haller. Hverdagen slik vi kjenner den har vært satt på vent og det har vært krevende for frivilligheten. Dere har alle bidratt til å gjøre det beste utfra den spesielle situasjonen vi er i og dere har gjennomført med glans!  Tusen takk for innsatsen!

Til tross for dette "annerledesåret" har regionen i all hovedsak gjennomført trenerkurs i henhold til plan, selv om veien for å fullføre trener 1 kurs var både lang og kronglete. 

Nå tar de fleste velfortjent juleferie og håper det nye året byr på muligheter for en mer «normal» hverdag. Vi håper seriespill kan gjennomføres allerede fra januar.  Våren vil fort bli travel, og flere helger må tas i bruk for å kunne gjennomføre seriespillet i sin helhet. Administrasjonen jobber med å få mer halltid til avvikling av kamper, og serien vil trolig bli strukket lengre utover våren. 

 

Takk for at du lojalt følger smittevernregler og bidrar til at vi forhåpentligvis kan få spille basket igjen på nyåret!

 

På vegne av styret i Region Vest ønskes det en riktig god jul og et godt nytt år.


Jeanette H. Antoniazzi
Styreleder Region Vest