NBBF Øst EB Kampleder.jpg
Foto: Øystein Mjelde Skipenes

Oppdatering seriespill 2020-2021

Oppdatering seriespill for sesongen 2020-2021 i Region ØST.

 

Det er lagt opp til full serieavvikling for U13 – U19 i Region ØST inneværende sesong. Sesongen varer fra 10.10.20 til og med 21.03.21. (NB: Dersom koronasituasjonen tilsier det, vil vi kunne forlenge sesongen til etter påske.)

 

I løpet av ettermiddagen vil serieoppsett i aldersbestemte serier i perioden 10.10.20 – 20.12.20 publiseres, på basket.no og i appen «Min Basket».

Kampene for vårsesongen vil publiseres på et senere tidspunkt i høst. Vi velger å ikke publisere kampene for vårsesongen nå, fordi vi trenger handlingsrom til å eventuelt få inn kamper for senior bredde på et senere tidspunkt.

 

Det er dessverre ikke mulig med høringsrunde denne sesongen. Vi beklager dette og håper på forståelse for at koronasituasjonen ikke gjør dette mulig å prioritere det denne gangen.

Vi ber klubbene gjennomgå sine lags kamper før jul snarest og melde tilbake eventuelle feil til oss. Alle kamper som publiseres før jul er offisielle, og kan kun flyttes ved åpenbare feil eller ved omberamming.

Klubbene oppfordres til å være fleksible og så langt det er mulig bidra til at berammede kamper skal kunne spilles som oppsatt. Der det er behov for å omberamme oppfordrer vi klubbene til å samarbeide om felles løsninger.

 

Eventuelle feilmeldinger og søknader om omberamming av kamper sendes til akrem.dagnew@basket.no

Du kan finne all informasjon om omberamming, disp, WO, honorarsater til dommere etc HER

 

Vi vil i neste uke komme tilbake med mer informasjon knyttet til serieavviklingen, smittevernhensyn m.m.

 

Nå gleder vi oss til å komme i gang!

Akrem Dagnew
Akrem Dagnew
Dommer- og aktivitetskoordinator

Serieoppsett, omberamminger, overganger, dispensasjoner, dommeroppsett