dommermedball.jpg

3 nye regionsdommere

Region Midt har autorisert Jonas Bakken, Andrius Puodziunas og Nerijus Riauka som regionsdommere.
 
Fredag 22. mars 2019 ble Jonas Bakken autorisert som regionsdommer da han dømte U19-kamp mellom Sverresborg Hoops og Byåsen sammen med Max Pfisterer. 
 
Jonas er den tredje av seks deltakere på NBBF Midts regionsdommerkurs november 2018 til å bli autorisert. Han har vært aktiv dommer i regionen siden 2013. Jonas er lokalisert nord i Trøndelag og bidrar med å dømme mange kamper i hele Trøndelag, fra Steinkjer i nord til Trondheim i sør.
 
 
Lørdag 6. april 2019 ble Andrius Puodziunas autorisert som regionsdommer da han dømte U19-kamp mellom Ålesund og Sverresborg Hoops sammen med Nerijus Riauka. 
 
Andrius er den fjerde av seks deltakere på NBBF Midts regionsdommerkurs november 2018 til å bli autorisert. Andrius startet dommerkarrieren i Litauen da han gikk på ungdomsskolen, og han har vært aktiv dommer i regionen siden 2017. Andrius er lokalisert i Ålesund og bidrar med å dømme mange kamper på Møre, fra Ålesund i nord til Molde i sør.
 
 
Søndag 19. mai 2019 ble Nerijus Riauka autorisert som regionsdommer. Autorisasjonen ble gjennomført ut i fra en videoobservasjon av 1M-kampen mellom Ålesund Sharks og Sverresborg Hoops, som Nerijus dømte sammen med Nasser Dagnew 06.04.19 i Fagerlihallen.
 
Nerijus er den femte av seks deltakere på NBBF Midts regionsdommerkurs november 2018 til å bli autorisert. Han har dømt kamper i Litauen siden han var 18 år. Han har dømt kamper i Haugesundsområdet, og tok aspirantdommerkurset i Bergen i 2016. Nerijus er lokalisert i Ålesund og bidrar med å dømme mange kamper på Møre, fra Ålesund i nord til Molde i sør.
 
 
NBBF Region Midt gratulerer og ønsker Jonas, Andrius og Nerius lykke til videre med dommerkarrieren.