Arrangere 3X3

3X3 turneringer avvikles året rundt av klubber og på vegne av Norges Basketballforbund.

3X3 turneringer legger til rette for at både spillere og publikum opplever basketball, kultur og underholdning.Klubben din kan arrangere offisielle 3X3 turneringer , 3X3 Ligaen eller 3X3 Tour. 

På denne siden finner du informasjon om de ulike konkurransekonseptene du kan arrangere, arrangørkurs, arrangørtips, arrangørhåndboka samt arrangementutlysninger og midler. 

Arrangørkurs er gull verdt, og et kurs du må ha med seg når du skal ha et 3X3 arrangement i klubben din, eller på vegne av Norges Basketballforbund. 

Kurset tar deg igjennom det du trenger for å bli klar til å arrangere 3X3 turneringer, som programvarene man bruker for å administrere turneringen, og gode tips og triks for at ditt arrangement skal bli best mulig for spillere og publikum.

Nærmere kursbeskrivelse blir publisert her. 

Å delta på arrangørkurs koster 300kr per deltaker. 

Liste over arrangørkurs 2020 

Dersom ingen av kurstidene som er satt opp passer for deg og klubben din, kan du kontakte kristin.kvalvik@basket.no. 

3x3 arrangement legger til rette for gode rammer og en god atmosfære for både spillere og publikum. 3x3 arrangement er en perfekt anledning til vise frem ditt lokalmiljø gjennom basketball, kultur og underholdning. Sett ditt preg på arrangementet ved å invitere lokale artister, kulturpersonligheter og businesser til å ta del i basketfesten. 

Tips til arrangement kommer i et dokument her.

Arrangørhåndboken kan også være grei å se igjennom, den finner du her.