All Star-Team i U16J Foto: Ingvild Sofie Sanford

Disse ble regionsmestere i klassene U14, U16 og U19

Regionsmesterskapet 2024 er nå over. Her er finalistene og årets regionsmestere fra den siste helgen.

U14 jenter

Denne sesongen var kun tre av lagene kvalifisert til spill i Regionsmesterskapet. Etter innledende kamper var det klart for finale mellom Bønes og Gimle JU14. Den første perioden var jevnspilt, men fra andre periode dro Bønes i fra og vant til slutt komfortabelt 71-46.

U14 gutter

Etter en knepen seier mot Stavanger Kings var det duket for internoppgjør i U14G mellom Gimle Celtics og Gimle Mavericks. De to første periodene var veldig jevne, hvor lagene vant hver sin periode. Etter halvspilt kamp var det Mavericks som hadde marginene og spillet på sin side, og kampen endte til slutt 57-84.

U16 jenter

I U16J ble det også to lag fra samme klubb som møttes i finaleduell: Ulriken 2 og Ulriken 1. Dette etter å ha slått ut Frøya og Gimle Flyers i semifinalene. Ulriken 1 leverte en solid finalekamp og kan titulere seg som regionsmestere etter seier 87-37.

U16 gutter

Det var to tette og meget spennende semifinaler i U16G. Fyllingen kom seg til finalen med en ettpoengs seier over Gimle 1 2008. I finalen møtte de seriemesterne Sandnes 2008. Kampen bølget frem og tilbake. Det stod likt mellom lagene både etter andre og tredje periode! I siste periode var det guttene fra Sandnes som hadde mest krefter igjen, og kampen endte 79-67 i deres favør.

U19 gutter

Sluttspillets siste finale var mellom Hop GU19 Hurricanes og Ytrebygda, med henholdsvis første- og andreplassen fra serien 23-24. Første periode endte uavgjort og det virket til å bli en jevnspilt kamp. Men i andre og tredje periode hentet guttene fra Ytrebygda inn noen ekstra krefter og ledet etter tredje periode hele 61-46. De holdt denne ledelsen kampen ut, og vant til slutt 79-64.

Vi gratulerer lagene med finalespill og Bønes U14J, Gimle Mavericks U14G, Ulriken 1 U16J, Sandnes U16G og Ytrebygda U19G som regionsmestere 2024!